Eko-etno seosko imanje “Matin i Anin stan”

011_reKao što sve priče počinju bilo jednom… tako i ova naša ima sličan početak. Obitelj Arić , braća Arić sa svojim obiteljima pokušala je realizirati jednu priču naših djedova i baka, htjeli su vratit na trenutak nešto lijepo iz prošlosti nešto što je nama slavoncima bila dika i ponos – seoski stan.

Mjesto gdje se živjelo preko ljeta , mjesto bogatsva zemlje i neba , mjesto gdje se mnogo radilo ali i puno pjevalo ali ne sam, nego sa mnogo dobrih ljudi i dobrih prijatelja.

Godinama se gradilo prema pričama iz dugih zimskih noći sa čijala kako je to nekada bilo i malo pomalo došli smo do plodova svih tih priča kako je nekad bilo.
Sada imamo seosko imanje koje se prostire na oko 25 000 m2, imanje koje ima sve potrebne sadržaje da se može živjeti priča sa seoskog stana. Tu su kuće, ambari, podrumi, kušaone, staje za životinje, terase, otvorena ognjišta za pripremanje hrane, ribnjak pun šarana, stado jelena lopatara, konji – slavonski šposavci, goveda – slavonski podolac, svinje – crna slavonska svinja – fajferica, ovce, koze, perad. Šetnja kroz drvored orasa, stare sorte jabuka , krušaka , dunja…, prostor za djecu gdje se nemorate bojati dali će naići auto, prostor za šetnju bez buke i žurbe danjašnjeg svijeta, prostor za sebe i svoje prijatelje.

Nakon svih tih užitaka za miran san dolazite u našu slavonsku seosku kuću koja je napravljena tradicionalno sa detaljima današnjih potreba. Seoski stan je mjesto gdje se mogu organizirati različite svečanosto, mjesto za manje grupe ali i mogućnost za nekoliko stotina gostiju.

NA VRH