Mesoprerada

mesoprerada3Proizvodnja i prerada tradicionalnih suhomesnatih slavonskih proizvoda
Osnovna djelatnost opg Arić je proizvodnja kako ratarska tako i stočarska a uz to registrirani su uzgajivači autohtonih pasmina – crne slavonske svinje „fajferice“, konja Posavaca i goveda slavonskog podolca. 
 
Kako opg vode dva diplomirana agronoma koja nisu vidjeli svoju budućnost u proizvodnji poluproizvoda koji je najteži a ujedno najmanje ima profita, nego su krenuli dalje tražeći svoje tržište i tako došli do svoga restoran „DUKAT“ u Novoj Gradiški i seoskog eko-etno imanja „Matin i Anin stan“ u Gornjim Crnogovcima gdje žele plasirati svoje proizvode.
 
Kako bi postigli najbolje  otišli  smo  korak dalje i u Novoj Gradiški napravili najmoderniji suvremeni objekt koji ispunjava sve zahtjeve stroge zakonske regulative EU-je.
Sproveli haccap norme i dobili ovlašteni veterinarski broj.
 
Ono što je najbitnije u cijeloj ovoj priči da smo uz modernu tehnologiju uspjeli sačuvati sve naše tradicionalne obiteljske recepture i na taj  način uspjeli svu našu proizvodnju sa našeg opg preraditi i ponuditi  gostima u našem prostoru.
 
NA VRH